Sumeček africký - filety s kůží

Kód: 44/1 P2 44/5 A2 Zvolte variantu
Tip Novinky
79 Kč 273 Kč od 79 Kč
Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu
Porce
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Maso sumečka bez kostí a zápachu rybiny bude na vašem rodinném stole vždy vítáno. Filet bez kůže se hodí na tradiční domácí úpravu a na gril se doporučujeme variantu s kůží.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Odmítají vaše děti jíst ryby kvůli jejich specifickému zápachu? Filet sumečka afrického není cítit rybinou, navíc v něm ani nejsou kosti. Jeho narůžovělé maso je velmi jemné, jde o ideální zdroj bílkovin.

Sumeček se dá zpracovat na celou řadu způsobů, maso se dá smažit, dusit, péct, pošírovat i grilovat. Jeho chuť vynikne i po zabalení do trojobalu, s přidáním česneku a kmínu zachutná i pečený na másle.

  

Proč jsou naše produkty tak skvělé? 

Naše ryby jsou z aquaponického chovu a hned u první sousta poznáte rozdíl. 

rybí zahrada_jak to děláme_čtverec



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz